Over mij

Tijdens mijn rechtenstudie (HBO Rechten) en loopbaan merkte ik dat de behoefte naar praktisch juridisch advies in heldere taal steeds sterker werd onder de medemens. Ook zag ik in levende lijve toen al hoe gemakkelijk heel veel juridische vraagstukken en werkzaamheden door (HBO) juristen in plaats van advocaten praktisch werden opgepakt. Dit deed mij besluiten verder te gaan als jurist en zichzelf daarnaast in te zetten om deze ‘nieuwe’ juristen een plek te geven in de vooral door advocaten geregeerde juridische wereld. Door mijn jarenlange werkervaring binnen de (semi-) overheid, in het bedrijfsleven en als freelance jurist werd het hoog tijd mijn kennis te delen met andere ondernemers. En zo kwam Juristo in de wereld.

Mijn missie is om de vele wetten en regels begrijpelijker te maken voor zowel de kleine ondernemer als de MKB ondernemer. Ik geef dan ook geregeld allerlei praktische (juridische) tips & trucs in mijn blogs en vlogs over allerlei bedrijfsjuridische onderwerpen. Je kunt mij volgen op mijn Youtube kanaal en via deze website.

Ik ben een adviseur die meedenkt en die een helder antwoord kan geven op juridische vragen waarmee jij als ondernemer dagelijks wordt geconfronteerd. Denk daarbij aan schriftelijke vastlegging van een huurovereenkomst, geldleningsovereenkomst, arbeidscontract etc. Of bijvoorbeeld over een wijziging van de huurprijs, bestuurlijke boete, incasso van een vordering of arbeidsgeschillen. Ook kijk ik of je bedrijfsvoering voldoet aan de bestaande en/of nieuwe regelgeving. Kortom, je kunt als ondernemer voor ieder juridisch vraagstuk bij mij terecht!

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met mij op mocht je (juridische) vragen hebben. Ik help graag of het nu om een (enkele) juridische vraag gaat of een langdurig project.

Je kunt contact met mij opnemen via de volgende manieren:

E-mail: gwenny@juristo-online.nl
Bellen of stuur een sms/appje: 0622037358

Naam bedrijf: Juristo Online, Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 52142949. Btw-identificatienummer (btw-id): NL001829706B21