Hoofdgerecht: Een contract dat juridisch kloppend is (menukaart-serie contracten)

Een veelvoorkomend misverstand onder ondernemers is dat je een contract wel even van internet plukt, deze wat aanpast en dat deze dan ook meteen juridisch kloppend is. Echter het is maar de vraag of je het contract wel voldoende dichtgetimmerd hebt.

Voor ons marketingplan en vaak ook voor onze administratie/ boekhouding schakelen we toch ook een expert in? Dus waarom niet voor het opstellen en/of screenen van een contract? Op z’n minst net zo belangrijk lijkt mij. Ik adviseer dan ook altijd een jurist (bijvoorbeeld mij 😉 ) in te schakelen en niet zelf wat aan te gaan “klooien”. 

Wil je het toch zelf doen, lees dan in elk geval de checks die ik je geef in mijn onderstaande nieuwe menukaart (klik op onderstaande link om hem te openen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.